Vi har som familj alltid drivit på och stöttat varandra i diverse upptåg och hade länge pratat löst om att göra något tillsammans där vi kunde utnyttja var och en av våra styrkor. Startskottet blev en Mors dag-middag där vi landade i att vi ville skapa något som gör dig glad, som glädjer andra och som gärna är svensktillverkat. 

Ljus är något som förbrukas flitigt hemma hos oss och det finns gott om fina ljusstakar att sätta dem i. Men vad är det egentligen för ljus som pryder de fina ljusstakarna? Vi var övertygade om att det måste finnas alternativ till de vita kronljusen, som mest troligt är standard i varje svenskt hem. Vi ville se mer variationer i både färg, längd och utformning. 

 

"Vi skapar med omsorg produkter som vi för

ett år sedan önskade fanns"

 

Den som söker han finner sägs det, och vi fann vad vi sökte i en liten fabrik i mellansverige. Handstöpta antikljus enligt gammal svensk tradition i en uppsjö av olika kulörer och längder. Vi hade nu vår svenska produkt som i sig är glädjande att se på, men ville skapa en helhetsupplevelse som du längtar efter att få ge bort eller att själv få öppna. Detta mynnade ut i en fin presentförpackning omsluten av ett band i vilken ljusen varsamt har förpackats. 

Vi packar varje ask med ljus för hand och de är därför alla unika. Vi hoppas att du kommer älska produkterna lika mycket som vi gör och att de kommer sprida glädje och välbefinnande hos dig och din omgivning. 

 

Med värme,

Cecilia, Johan, Josefine och Pernilla

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen